Kızılırmak Sedde Parkında Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan sünnet merasiminde Belediye Başkanı Hamit Kılıç katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada;  “Belediyemizce organize edilen ve bizlerin birlik, beraberlik içerisinde olmasını sağlayan Sünnet Şölenimizin bu yıl 20‘ncisini gerçekleştiriyor, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın bereketini yaşıyoruz. Geleceğimiz olan siz güzel yavrularının daha konforlu, daha huzurlu, daha imkânları olan bir ortamı sağlamayı hep beraber sağlayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sünnet, çocuklarımızın ve alilerimizin hayatlarındaki en önemli aşamalardan biri ve bu güzel ana vesile olmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Sünnet olan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi yineliyor, kıymetli ailelerine mürüvvetlerini görmelerini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kızılırmak Sedde parkının eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleştirilen Sünnet Şöleninde katılımcılar, Kukla ve Hacivat-Karagöz gösterileri, sünnet olan çocuklara hediye takdimi ve ikramlarla güzel anlar yaşadılar.

Bafra Çocuk Şenliğine Hazırlanıyor Bafra Çocuk Şenliğine Hazırlanıyor

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın sünnet olan çocuklar ve aileleri ile tek tek ilgilendiği Sünnet Şöleni hatıra fotoğrafları çekiminin ardından sona erdi.

Bafra Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sünnet organizasyonunda bu yıl 35 çocuk sünnet oldu. Sünnet olan çocuklara sünnet kıyafetleri Bafra Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtıldı

Editör: Haber Merkezi