Politika

AK Parti Bafra’da 21 Eylül’de 32 bin kişi sandık başına gidecek

AK Parti’nin kongre takviminin belirlenmesi ile birlikte ilk olarak delege seçimleri yapılacak.21 Eylül’de Bafra’da delege seçimleri için 32 bin üye sandık başına gidecek…

Abone Ol

AK Parti’de kongre takviminin açıklanmasının ardından gözler ilçe delege seçimlerine çevrildi. 26 Ekimde yapılacak olan Bafra ilçe kongresinde oy kullanacak delegelerin belirlenmesi için 21 Eylül’de ilçe delege seçimleri yapılacak.

Sabah saat 09.00’da başlayacak olan seçimlerde AK Parti’nin Bafra’da 32 bin civarındaki üyesi sandık başına gidecek. Bafra’da 400 delege seçilecek. Seçilen delegeler ilçe kongrelerinde başkan ve ilçe yönetimlerini belirleyecek.

KOMİSYONLAR KURULDU

Bafra’da ilçe yönetimleri içinde belirlenen seçim komisyonları, delege seçimleri ve ilçe kongresini planlamaya başladı. Seçim komisyonu Bafra’da tüm üyelerin sandık başına gelip oy kullanması için davetlerini yapmaya başladı.

Bafra’da 400 delegenin belirlenmesi için 32 bin üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

AK PARTINİN BAFRA'DA 31'i DOĞAL OLMAK ÜZERE 431 DELEGESİ BULUNUYOR

Delege seçimleri 21 Eylül’de AK Parti Bafra İlçe binasında yapılacak

"DEMOKRASİ ŞÖLENİ"

Delege seçimleri hakkında açıklama yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, seçimlerin demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşeceğini belirterek, “Büyük bir titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

3 GÜN TALEP ETTİK

Biz delege seçim günü olarak genel merkezden 3 gün talep ettik, Ancak Ak Parti Genel merkezin belirlemiş olduğu takvim çerçevesinde tüm Türkiye de ve Samsun’un ilçelerinde 1 gün olarak belirlendi. Bu sebeple delege seçimi 21.09.2024 tarihinde yapılacaktır.

DELEGE EN ÖNEMLİ ORGANLARDAN BİRİ

Kayıtlı üyelerimiz seçmeni bulundukları mahallelerdeki delegeleri belirleyerek partimizin en önemli organlarından birini belirleyecek. 1 gün sürecek seçimler Saat 09.00’da başlayacak oy kullanma işlemi saat 17.00’da sona erecek. Tüm üyelerimizin sandık başına giderek oy kullanmasını önemle rica ediyorum. Şimdiden delege seçimlerimizin ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.