Kızılırmak Nehri kenarında yapımı devam eden, Karadeniz Bölgesi’nin en büyüğü olacak Bafra Millet Bahçesi’ni ziyaret ederek şantiye şefi Erdinç Vural’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Çiğdem Karaaslan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“HAMİT BAŞKANIMIZIN HAYALİNİ BİRLİKTE GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ”

“Aslında bu Millet Bahçesi’nin bir hikâyesi var. Burası daha ilk günden beri Hamit Başkanımızın kurduğu bir hayal ile birlikte o hayalin devletimizin tarafından sahiplenilmesi, TOKİ’miz tarafından harekete geçirilmesi, projelerin hazırlanması ile bugünlere geldik.

310 dönümlük bir alan içerisinde hemen ırmağın kenarında Bafra’mız için nefes alma tüm yaş grupları açısından hem güzel vakit geçirme hem de şehre değer katacak bir yatırım olması hasebiyle gerçekten çok önemsiyoruz ve yakından takip ediyoruz. O yüzden hepimiz milletvekilleri olarak bu taraflara geldiğimizde mutlaka burada devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz.

Bafra Belediyesi'nde Dijital Dönem Bafra Belediyesi'nde Dijital Dönem

İçinde spor alanları, çocuklar için oyun alanları, zaten yemyeşil doğası ile birlikte etkili olacak. Çok özel bir çalışma yapıldı burada. Karadeniz bölgesinin en büyük millet bahçesi olma özelliğini de taşıyor. Dolayısıyla gerçek manada her şey Bafra’mız için, Bafra’mızın burada yeniden planlanacak bir alanda hem bir takım farklı kültür merkezi ile hem camisiyle, hükümet konağı ile birlikte bunun bir yeşil alanla birlikte bir millet bahçesi içerisinde tasarlanmış olması her şeyden öte şehrimize büyük bir değer katacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a ziyaret ve incelemecinde Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Editör: Tahsin Kurumahmut