Bafra Belediyesi

Bafra Çocuk Şenliğine Hazırlanıyor

Bafra bu yıl 20‘ncisi gerçekleştirilen Sünnet Şöleninin ardından en önemli kültürel ve sosyal organizasyonlarından biri olacak olan Çocuk Şenliğine hazırlanıyor.

Abone Ol

14-15 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri Bafra’da çocuklar atölyeler, şişme oyun grupları, paylaço, patlamış mısır, pamuk şeker, geleneksel oyunlar, ikramlar ve daha pek çok etkinliği içinde barındıran şenlikte neşeli anlar yaşayacaklar.

Milli Eğitim Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Samsun İl Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek Çocuk Şenliği 15 Temmuz Demokrasi meydanında her iki gün 10.00 ve 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Çocukların okula dönüş hediyesi olarak hayata geçirilecek etkinlikte çocuklar ve aileleri ile hoşça vakit gerilmesi amaçlanıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “ 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde öncelikle engelli, yetim, ihtiyaç sahibi gibi dezavantajlı çocuklarımız olmak üzere tüm çocuklarımızın yararlanabileceği halka açık iki gün sürecek geniş kapsamlı etkinliğimizde yoğun bir katılım hedefliyoruz. Şenlikte çocuklar kurulan atölyelerde hem öğrenecek hem eğlenecek. Şişme oyun gruplarının yanı sıra geleneksel oyunların da oynanacağı etkinlikte palyaço gösterisi ise çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Böylesi önemdeki söz konusu etkinliğin hayata geçmesinde katkısı olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın becerilerinin ortaya çıkabileceği, güzel arkadaşlıklar edinebileceği, eğlenebileceği ve daha aktif olabilecekleri iki gün sürecek bu güzel etkinliğe sevgili çocuklarımızı ve değerli ailelerini davet ediyorum” ifadelerini kullandı.