Bafra Haber

Bafra dev konsere hazır! 2.Balkan Gecesi Halk Konseri başlıyor

Bafra Kosovalılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu konser için ön hazırlıklar başladı. Balkan Gecesi Halk Konseri, bugün (13 Temmuz) Cumartesi saat 19.00 itibarıyla Bafra Kent Meydanı'nda gerçekleşecek.

Abone Ol

Bafra Kosovalılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu konser için ön hazırlıklar başladı. Balkan Gecesi Halk Konseri, Cumartesi (13 Temmuz) saat 19.00 itibarıyla Bafra Kent Meydanı'nda gerçekleşecek.

Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Bafra Kosovalılar Derneği, düzenleyeceği bir konser için ön hazırlıklara başladı.

Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER), Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek olan Balkan Gecesi Halk Konseri ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Konserde ünlü Rumeli Ekrem,İlire Ismajlı İpekli sahne alacak.

Bafra Kosovalılar Derneği Başkanı Cem Dere,Yaptığı açıklamada; Tüm Samsun ve Bafra halkını bu muhteşem konsere davet ediyor. Keyif dolu bir gece yaşamak isteyen herkesi Bafra Kent Meydanı'na bekliyoruz. Unutulmaz bir müzik ve dans şöleni için bu muhteşem etkinliği kaçırmayın!Dedi