Bafra Haber, Bafra CHP’ye kendini perçinleyen Başkan Vahit Perçin, partiden ihraç edildi diye haber yayımladı. Haber sosyal medya Platformları’nın da etkisi ile yayıldı ve CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin’in görevden ihraç edildi algısına yol açtı.

Bafra Haber sitesinde ise Perçin ihraç edildi şu şekilde lanse edildi:

1-96

2-91

Bafralı Öğretmen Bafra Pidesi’ne türkü yaptı. Bafralı Öğretmen Bafra Pidesi’ne türkü yaptı.

Bafra CHP’ye kendini perçinleyen Başkan Vahit Perçin, partiden ihraç edildi.

Bafra Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Vahit Perçin, Başkan Yardımcısı Dursun Ali Sözen ve Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Önder’in CHP CHP İl Disiplin Kurulu tarafından partiden edildiği öğrenildi. 

Kararı Belediye Başkan adayı Özgür Önder doğruladı. Bafra Haber’e konuşan Özgür Önder, “Seçim sürecinde yaşanan bazı olaylardan dolayı il disiplin kuruluna şikayette bulunmuştum. Şikayetimi değerlendiren disiplin kurulu kararını verdi ve benimle beraber Başkan ve Başkan Yardımcısı ile ilgili ihraç kararı aldı.” dedi. 

BAŞKAN PERÇİN UYARI CEZASI İLE YOLUNA DEVAM EDİYOR

CHP Bafra İlçe Başkanlığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Başkanımız Vahit Perçin’in görevine devam ettiğini ve herhangi bir görevden alma durumunun söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verdi. Açıklamada ayrıca, asılsız haberlerin yayılmasının partinin itibarını zedelemeye yönelik bir girişim olduğu vurgulandı.Vahit Perçin; “Görevim başındayım  Bafra halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu tür asılsız iddialar bizi yolumuzdan alıkoyamaz” dedi.

I M G 20240705 W A0010

Editör: Haber Merkezi