Bafra Haber

Bafra’da Hep Boş Konuşanlar…

Bafra’da Hep Boş Konuşanlar…

Abone Ol

İlçemizde STK olarak mı yoksa bir gönüllüler hareketi mi statüsü belli olmayan dernekler, sürekli toplanmak ve projelerini konuşmaktan bizar olmuş durumda.

Tek faaliyet toplanmak ve proje konuşmak. Yıllardan beri ziyaret edilen her bir resmi ya da sivil kurum yöneticisiyle resim çekip “Birlikte yürüteceğimiz projeleri görüştük” notuyla yapılan paylaşımlara rağmen ortaya bir türlü proje çıkartamayan bir medyatik yapıdan öteye gitmeyen bu tür oluşumlar, Bafra’ya fayda yerine zarar veriyor.Geçenlerde bir Meyhaneciler kralı dernek Başkanı  siyasi  yetkililere Güneş paneli ve Tekel caddesinde bulunan otopark için sosyal medyadan proje önerisi sundu.

Aslında sunduğu projeye kendisi de inanmamış ki üzerinde durmadı.Maksatı neydi konuştum mu konuştum…

Aslında yaptıkları tek proje, buluşmak, yemek ve konuşmak. Kaldı ki bundan ala proje mi olur?  Kamu kurumları yetkililerini bazen ayağınıza çağırıyorsunuz, ona birkaç iltifat ediyorsunuz o da gaza gelip “Tabi ki size destek olacağız” diyor ve toplantı bitiyor.

Aslında başrollerde oynayan isimler bunun bu kadarla tamamlandığını biliyor ama acaba bizlere buradan bir iş ve aş çıkar mı diyerek saf ve samimi duygularla toplantıya katılanlar büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorlar bir süre sonra.

Tüm Siyasi partilere ve kurumlara sesleniyorum hiçbir faaliyeti olmayan,proje üretmeyen bu stk ları hiçbir toplantıya çağırmasınlar…