Bafra ilçesinde Kurban Bayramının 2.ci gününde Bafra Alparslan Türkeş Parkında protokol ve halk bayramlaşması gerçekleşti. 
Bayramlaşmada birlik ve beraberlik mesajları verilerek konuşmalar yapıldı.
İlk olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı konuşmada,’’ “Kurban, “Yüce Allah’a yakınlaşmak, O’nun rızasını kazanmak, verdiklerine şükür ve teşekkür etmek” amacıyla yapılan ibadettir.

Ayrıca “Hayat paylaştıkça güzel” şiarından yola çıkarak Kurban Bayramı’nın özünde bulunan yardımlaşma ruhuyla bayrama hasret kalanların, yetim, garip, mazlum ve muhtaçların bayram sevinci olmalı, bayramın bereketini onlarla paylaşmalıyız. "dedi. 

Diğer konuşmacılarda birlik ve beraberlik mesajları vererek kurban bayramını tebrik ettiler. 

Bafra’da Kurban Bayramının 2.ci gününde yapılan protokol ve halk bayramlaşmasına
Bafra Kaymakamı vekili Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç,
Ak Parti  Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz
Bafra Protokolü,  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kocabaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ,   İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’e bağlı dernek başkanları,  Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ahmet Yılmaz ve oda başkanları , Siyasi Parti Temsilcileri, Daire Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları, İş İnsanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ’İN KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJI AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ’İN KURBAN BAYRAMI TEBRİK MESAJI

Editör: Tahsin Kurumahmut