Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımı’nın maçları için Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde özel bir alan oluşturdu. 

Tesisler bünyesinde kurulan dev ekranla futbol severler yüksek ses ve görüntü kalitesiyle 
Avrupa Futbol Şampiyonası’nın birbirinden heyecanlı maçlarını izleyebiliyorlar.

Karşılaşmayı büyük bir dikkatle takip ederek A Milli Takımın golleriyle sevince boğulan vatandaşlar, düzenlenen organizasyonla milli heyecanı bir arada yaşamaktan duydukları mutluluğu dile getirerek Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür ettiler.

20.Geleneksel Sünnet Şöleni Başvuruları Başladı 20.Geleneksel Sünnet Şöleni Başvuruları Başladı

Milli maç heyecanını Saygıdeğer hemşehrilerimizle birlikte yaşamak arzusunda olduklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Sıcak yaz günlerinde Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerimizde oluşturduğumuz alanda hemşehrilerimize Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını takip etme fırsatı sunuyoruz. Bu uygulamamızdan dolayı her fırsatta bizlere memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlarımızın gönüllerine dokunuyor olmak bizler için çok kıymetli” dedi.

A Milli Futbol Takımı, Gürcistan ile oldukça heyecanlı geçen karşılaşmayı 3-1 yenerek EURO 2024'teki ilk maçında Türkiye'ye büyük sevinç yaşattı.

Editör: Tahsin Kurumahmut