2024 Avrupa Şampiyonası kapsamında Türkiye ile Çekya arasında yapılan maç, ülke genelinde olduğu gibi Bafra’da da sporseverleri ekran başına kilitledi.



F Grubu’ndaki son maçında Çekya ile ya tamam ya devam karşılaşmasına çıkan A Milli Futbol Takımı’na Bafra’dan destek vermek isteyen çok sayıda futbolsever Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’ni tercih etti.

Bafralı futbolseverler, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Çekya ile karşılaşmasını, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatı ile Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde kurulan dev ekranlardan takip etti.

Çok sayıda taraftar, ay yıldızlı takımın galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmayı soluksuz izledi. Aynı anda sevinip aynı anda üzülen Bafralılar, maç sonucun da ise alınan galibiyeti dakikalarca kutladılar.

Sıcak yaz günlerinde milli takım heyecanını Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri’nde takip etmenin çok daha farklı ve heyecanlı olduğunu belirten Bafralılar 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi tesislerde gerekli altyapının hazır edilerek maç keyfini yaşatma imkânı sağlanmasından dolayı Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür ettiler.

Çek Cumhuriyeti'ni uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 yenerek son 16 turunda Avusturya'yla eşleşen milli takımımızın 2 Temmuz'da Leipzig'de oynayacağı maç yine çok sayıda Bafralının katılımı ile Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde takip edilecek.

Kamu Malına Zarar Verenler Yargı Önünde Hesap Verecek Kamu Malına Zarar Verenler Yargı Önünde Hesap Verecek

Editör: Tahsin Kurumahmut