Başkan Kılıç Fen İşleri Müdürlüğü ekipler tarafından şehir merkezinde İsmetpaşa mahallesinde asfalt yol, Çilhane mahallesinde parke yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi.

Saha çalışmalarında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Kılıç burada talepleri dinledi. Vatandaşlar çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken, Başkan Kılıç çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

Modern Kamyon Ve Tır Garajı Bafra'mıza Hayırlı Olsun Modern Kamyon Ve Tır Garajı Bafra'mıza Hayırlı Olsun

Bafra’da son 50 yılın en büyük alt yapı hizmetinin gerçekleştirilerek büyük bir soruna nihai neşter vurulduğunun altını çizen Başkan Kılıç, söz konusu çalışmaların sonucunda bozulan yol ve kaldırımların eskisinden çok daha güzel ve sağlıklı şekilde günlük yaşama hizmet vermesi için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirterek, ”Mesai mefhumu gözetmeksizin tüm gücümüzle çalışıyoruz. Alt yapı çalışmaları sonucunda kaçınılmaz olarak bozulan yollarımızı, kaldırımlarımızı belirlediğimiz program dahilinde yeniliyoruz. Oldukça büyük bütçe ve kapsama sahip Alt Yapı hizmetine çok şükür kavuştuk. Tüm bu çalışmalar esnasında tüm hizmetin Bafra’nın bu günü ve yarınına hizmet amacı güttüğünün farkında olan hemşehrilerimizden her zaman anlayış ve destek gördük. Süreçte yaşanan sorunları en aza indirmenin samimi gayretindeyiz. An itibariyle yaklaşan kış mevsiminde vatandaşlarımızın günlük yaşantılarında sorun yaşamaması için ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Tüm mahallelerimizde sorunlara bir bir müdahale ediliyor. Alt yapıdan üst yapıya her alanda bir çalışma var. Çalışma tempomuz artarak devam edecek. Hemşehrilerimizin en iyi en güzel hizmeti alması adına hep birlikte çok çalışıyoruz”  dedi.

Editör: Haber Merkezi