Sağlık

Samsun'da lahmacunda tağşiş yapan kebap salonu açıklandı

Samsun'da lahmacun ile et ve et ürünlerinde tağşiş yapan kebap salonu açıklandı. Tarım ve Orman Bakanlığı et, süt ve peynir ürünlerinde tağşiş yapan firmaların listesini yayınlamaya devam ediyor. Samsun'da et ve et ürünleri ile süt ve peynirde tağşiş yapan firmaların listesi

Abone Ol

Samsun'da et ve et ürünlerinde tağşiş yapan kebap salonu açıklandı. Samsun'da et ve et ürünlerinde tağşiş yapan firmalar listesine bir kebap salonu yer aldı.

Samsun'da daha önce çay, peynir ve köftede tağşiş yapan firmalar listesine 7 firma girmişti. Bakanlık yeni açıkladığı listede ise et ve et ürünlerinde tağşiş yapan firmalara yer verdi. Bu listede ise Samsun'dan bir kebap salonunun olması dikkati çekti. Bakanlığın son açıkladığı tağşiş yapan firmalar listesinde et ve et ürünleri ile ilgili, Samsun'dan Gaziantep Kebap Salonu'nun 'Çiğ Lahmacun Harcında' kanatlı eti kullandığı tespit edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı tağşiş yapanlar listesinde ise daha önce çay, peynir ve köftede Samsun'da tağşiş yapan firmalar listesinde aşağıdaki firmalar yer almıştı.

- Samsun- Petek Baharat ve Kimyevi Mad. Tic. - Kekik- Yabancı Madde tespiti

- Tekkeköy- Tirebolu Çaysan Çay Sanayi - Tirebolu Çaysan Gold- Siyah Çay- Gıda Boyası

- Çarşamba- Ramazan Usta- Köfte- Sakatat-Baş eti tespiti

- Vezirköprü- Çorbacı Ateşin Yeri - Dalyan Köfte- Sakatat-Taşlık tespiti

- Çarşamba- Yazıcıoğlu Süt Ürünleri- Lor Peyniri- Nişasta Tespiti

- Samsun- Karat Süt ve Süt Ürünleri- Tam Yağlı Kaşar Peyniri- Bitkisel Yağ tespiti

- Bafra- Paradok Tarım ve Hayvancılık Sanayi- Kaşar Peyniri- Bitkisel Yağ tespiti