10 ay önce Ekonomi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma (BOTAŞ), doğal gaz tarifelerine ilişkin flaş bir açıklama yaptı. Buna göre, Nisan 2024'e kadar 25 metreküpe kadar olan doğal gaz tüketimi ücretsiz olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı karar, Türkiye genelindeki doğal gaz tüketicilerini sevindirdi.

10 ay önce Bafra Haber

Gazeteci Aytunç Erkin, İYİ Parti’nin işbirliği olursa ve olmazsa il il yaptırdığı değerlendirmeyi yayınlandı. İYİ Parti ve CHP ittifakının olmaması durumunda İYİ Parti bir ilçede, CHP dört il ve 131 ilçede, AK Parti-MHP ittifakı 67 il 762 ilçede, HEDEP ise 10 il 80 ilçede belediye başkanlığı kazanıyor.

10 ay önce Bafra Belediyesi

Göreve geldiği günden bugüne söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,kamuoyunun takdirini topluyor.

10 ay önce Bafra Haber

Bafra OSB Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Sefa Kocabaş Bafra OSB’de bulunan Balık Unu-Balık Yağı Fabrikası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

10 ay önce Politika

Samsun siyaseti için kritik hafta

10 ay önce Bafra Haber

Bafra’da 'Siyasetin tadı kaçtı'

10 ay önce Ekonomi

Kritik asgari ücret görüşmeleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret artışının yılda bir kez gerçekleşeceğini belirterek beklentileri etkiledi. Merkez Bankası eski Baş ekonomisti Hakan Kara ise bu bağlamda asgari ücretin olası artış oranını hesapladı.

10 ay önce Bafra Haber

Ehliyet alma yaşında değişikliğe gidiliyor. Ehliyet almak için yaş sınırını bekleyenlere önemli bir haber geldi. Değişiklikler, ehliyet alım sürecini daha erişilebilir hale getirirken, trafik güvenliğine de olumlu katkılarda bulunmayı amaçlıyor.

10 ay önce Bafra Haber

Şehit aileleri ile birlikte şehitlik ziyaretinde bulunan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, "Şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir" dedi

10 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra’da yıllardır varlığını sürdürülen ve kalıcı çözümler bulunamayan pek çok sorun kısa süre içerisinde ortadan kaldırıyor.