10 ay önce Asayiş

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen yazıyla denetime giren ve bazı okullarda kaldırılan 'sınıf annesi' uygulamasının isim değiştirerek devam ettiği öğrenildi. Uygulamanın yeni ismi ise 'sınıf temsilcisi' oldu.

10 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi, akıllı şehir dijital dönüşüm uygulamaları kapsamında bilgi ve iletişim teknolojilerini vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik kullanmayı sürdürüyor.

10 ay önce Ekonomi

Avrupa'da başlayan ve yavaş yavaş yayılan haftalık çalışma saatlerindeki azalma Türkiye'nin de gündemine girdi.

10 ay önce Bafra Haber

15 Temmuz’da işgal ve ihanet planını hayata geçiremeden suçüstü yakalanan FETÖ, haince emellerinin peşinde koşmaktan vazgeçmiyor. 31 Mart yerel seçimlerini de fırsat olarak gören terör örgütü, süreci zehirlemek için kendine has bütün taktikleri deniyor. Edinilen bilgilere göre FETÖ, başta AK Parti olmak üzere bütün partilere sızarak kripto adamlarını belediye başkanı ya da belediye meclis üyesi seçtirmeye çalışıyor.

10 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan kararına göre, ikinci el araç ticaretinde yeni bir döneme giriliyor. Araç fiyatlarını büyük ölçüde etkileyen ‘6 ay ve 6 bin kilometre’ şartı uzatılırken Ocak ayının ortasından itibaren otomobil fiyatlarına kur kaynaklı bir zam gelmesi bekleniyor.

10 ay önce Bafra Haber

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, yaptığı açıklamada;

10 ay önce Asayiş

İstanbul'da havuzda boğulma tehlikesi geçiren Bafralı öğrenci hastanede öldü.

10 ay önce Politika

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarına tepki göstermesi sonrası açıklamalarda bulundu. Açıklamanın ardından Semih Yalçın yaptığı açıklamayla Sancaklı'nın istifasının istendiğini duyurdu

10 ay önce Bafra Haber

Devlet Bahçeli yerel seçimle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunarak MHP ile AK Parti'nin ortak aday göstereceği 30 şehri paylaştı.

10 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra’ya son 50 yılın en büyük yatırımı olarak nitelendirilen alt yapı çalışmaları bitme noktasına yaklaşırken, Bafra Belediyesi çalışmaların gerçekleştirildiği noktalarda yol, kaldırım ve parke taşı işlemlerini hızla hayata geçiriyor.