9 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı yol ve kaldırım çalışmalarına hızla devam ediyor.

9 ay önce Politika

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, akşam saatlerinde aralarında Samsun’un da bulunduğu 10 ilin belediye başkan adayının belli olduğunu açıklamıştı. Konuyla ilgili AK Partili bir üst yöneticiden açıklama geldi.

9 ay önce Bafra Haber

CHP'nin Samsun Büyükşehir ile Bafra, Ladik, Alaçam ve Vezirköprü adayları açıklandı

9 ay önce Bafra Haber

CHP'nin Samsun Büyükşehir ile Bafra, Ladik, Alaçam ve Vezirköprü adayları açıklandı

9 ay önce Bafra Haber

Trafik kurallarına uymayan sürücüler 2024'te yürürlüğe girecek olan yeni ceza düzenlemesiyle karşılaşacak. Hız sınırı aşımı, kırmızı ışık ihlali ve diğer önemli ihlallerde ceza miktarlarında rekor artış sürücüleri bekliyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), 4.5 yılda Kavak ilçesinde 40 kırsal mahalleyi kesintisiz içme suyuna kavuşturdu.

9 ay önce Eğitim

Bafra Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü iken; Ankara Çankaya Kılıçali Paşa İlkokulu'na atanan Bafralı Mehmet ÇALIŞKAN'ın okulunda da ''MEB. Dilimizin Zenginlikleri Projesi ''çalışmaları devam ediyor.

9 ay önce Asayiş

Bafra Büyük Pazar yanındaki bir zahirecide dükkanın asansörüyle üst kattaki depodan malzeme indirirken asansör halatının kopması sonucu aşağı düşen kişi yaralandı.

9 ay önce Bafra Haber

AK Parti Samsun İl Başkanından teşkilat temayülü ve MHP'ye verilen 3 belediye açıklaması

9 ay önce Bafra Haber

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken AK Parti ve MHP kurmayları, Cumhur İttifakı olarak seçime birlikte girecekleri Samsunda ki ilçeleri belirledi.