8 ay önce Politika

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Buğra Kavuncu ben adayım. Ben İstanbul'a aday olmak istiyorum dedi. Ben de kabul ettim." dedi.

8 ay önce Bafra Haber

Samsun'un Yakakent ilçesine atanan 28 yaşındaki Salih Aydın, Samsun'un en genç kaymakamı olarak görevine başladı. İçişleri Bakanlığı'nın takdiriyle Kayseri'nin Sarız ilçesindeki görevinden Yakakent’te atanmıştır.

8 ay önce Politika

Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi için startı Bafra ilçesinden başlattı.

8 ay önce Bafra Haber

Zorunlu trafik sigorta primi teklifi alamayanlara yönelik olarak azami prim tutarını Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu belirleyecek. Konuya ilişkin Resmi Gazete kararı kamu ile paylaşıldı.

8 ay önce Bafra Haber

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler ve Yerel Seçimler için adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Bafra’nın Altınkaya Mahallesi’nin sevilen esnafı Şakir Torun, muhtarlık yarışına girdi.

8 ay önce Bafra Haber

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2024/10 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 01 Ağustos 2022 tarihinden bu yana vekâleten yürüttüğü Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atandı.

8 ay önce Politika

AK Parti’de ilçelerin belediye başkan adaylarının açıklanması için geri sayım başladı. Adaylar için ince eleyip sık dokuyan genel merkez hafta sonu tüm ilçelerde çalışmaları tamamlamış olacak

8 ay önce Politika

İYİ Parti'nin Samsun Büyükşehir adayı ile birlikte İlkadım, Canik, Bafra, Kavak, Asarcık, Salıpazarı, Vezirköprü ve Yakakent Belediye Başkan adaylarının isimleri belli oldu.

8 ay önce Bafra Haber

Cumhur İttifakı'nın Alaçam Belediye Başkan adayı Ramazan Özdemir;Hizmet için geliyoruz...

8 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde yapımına başlanan ve şehir merkezine nefes aldıracak olmasının yanında çok sayıda Bafralıya iş imkanı da sağlayacak Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve Kentsel Gelişim Projesi hızla yükseliyor.