2 ay önce Bafra Haber

AK Parti bugün 23. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Törende 2'si milletvekili 13'ü belediye başkanı olmak üzere toplamda 15 yeni isim AK Parti'ye katıldı. İşte AK Parti'ye katılanların tam listesi..

2 ay önce Bafra Haber

14 Ağustos 2024 tarihinde, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 23. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.

2 ay önce Bafra Haber

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın oğlu Hidayet Kılıç Bafra’da yapılan düğünle Melisa Kılıç ile mutluluk dolu yıllar için birbirlerine söz verdiler.

2 ay önce Bafra Haber

İkinci el araç satışlarında Ekim ayı itibarıyla önemli bir değişiklik yapılıyor. Araçlarını satmak isteyenler, yeni kurallara uymak zorunda kalacaklar. Kurallara uygun hareket etmeyen satıcılar, araçlarını satışa çıkaramayacak.

2 ay önce Asayiş

Bafra’da hareketli gece: 1 iş yeri kurşunlandı

2 ay önce Bafra Belediyesi

2 Temmuz 2024 tarihli ve 32590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararları doğrultusunda görevine başlayan Bafra Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar, Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

2 ay önce Bafra Haber

My Frıends Bafra'da Açıldı

2 ay önce Bafra Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Odak Samsun projesi kapsamındaki turizm otobüsleri hizmete girdi. Şahinkaya Kanyonu, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti ve Ayvacık Baraj Gölü’ne ulaşımı sağlayan turizm otobüslerine vatandaşların ise ilgisi yoğun.

2 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra’da mezarlıkta yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

2 ay önce Asayiş

Samsun'un Bafra ilçesinde hareket halindeki otomobil yandı, itfaiye ekipleri söndürdü.