1 ay önce Asayiş

Samsun’un Bafra ilçesinde alkollü sürücü park halindeki 5 araca çarparak durdu.

1 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, yapılacak yeni tramvay hattının sadece Şehir Hastanesi'ne gitmeyeceğini söyleyerek, Samsun'da ulaşım sorununa neşter vuracak hattın Canik ve İlkadım ilçesinde nerelere yolcu taşıyacağını açıkladı

1 ay önce Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan salı günü düzenlenecek olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda 2028 seçimlerine dair önemli adımlar atacak. Ankara kulislerinde dolaşan bilgiye göre, Erdoğan A takımını değiştirecek.

1 ay önce Bafra Haber

Ticaret Bakanlığı tarafından berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili 1 gün kapalı olma uygulaması Resmi Gazete’de yayınlanmış, berberlerin Pazar günü, kuaför ve güzellik salonlarının ise Salı günü kapalı olma uygulaması Bafra’da Temmuz ayı itibariyle başlamıştı. Ticaret Bakanlığı yeni bir duyuru yaparak, alınan bu yasak kararından kadın kuaförlerin muaf tutulduğunu açıkladı.

1 ay önce Bafra Haber

2 Eylül Pazartesi Günü Bafra'daki Planlı Elektrik Kesintileri YEDAŞ, zaman zaman bölgelerin kesintisiz enerji ihtiyacını karşılamak ve bakım onarım çalışmaları gibi işlemler nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapmaya devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Samsun’un Çarşamba ilçesinde motosiklet, hafif ticari araç, kamyon ve otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 7 kişi yaralandı.

1 ay önce Bafra Haber

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından aralarında Samsun ve Bafra’nın da olduğu 53 ildeki 747 arsayı satışa çıkarıyor.

1 ay önce Bafra Haber

Hazine ve Maliye Bakanlığınca hazırlanan “Malvarlığının Dondurulması Kararı”, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

1 ay önce Bafra Haber

Kılıç Yapı , 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Yayınladı