1 ay önce Politika

Bafra'da 3 İlçe Başkanı Aynı Kaderi Paylaştı…

1 ay önce Ekonomi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kongre sürecine ilişkin parti kurmaylarına, “Sahaya inin, çok iyi çalışın. Partimize katkı sunacak iyi insanlar bulun” talimatı verdiği belirtildi. Erdoğan'ın, kongre sürecinde 20 ile gideceği açıklandı.

1 ay önce Asayiş

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde silahlı saldırıda yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Asayiş

Samsun'un Bafra ilçesinde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Asayiş

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın arama çalışmaları 19 gündür devam ediyordu. Ancak arama çalışmalarında küçük Narin'in cansız bedeni bulundu.

1 ay önce Ekonomi

IBAN ile ödeme yapan müşteriler ve ödeme alan şirketler için uzmanlar önemli uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Son dönemlerde ödemelerde en çok kullanılan yöntem olan IBAN ile para gönderimi için bankaların IBAN ile ödemelere getireceği yeni yenilik için “IBAN’a para atarken iki kere düşünün” dedirtecek cinsten.

1 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 20‘ncisi gerçekleştirilen Sünnet Şöleninde başta çocuklar olmak üzere aileler ve tüm katılımcılar gönüllerince eğlendiler.

1 ay önce Bafra Haber

Samsun’un Bafra ilçesinde, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü Çeltik Bölüm Başkanlığı yapmış, şimdilerde Agrobest şirketinde bitkisel araştırma ve Üretim Müdürü olarak çalışmalarına devam eden, çeltik araştırmacısı Dr. Halil Sürek, Bafra Ziraat Odasını ziyaret etti.

1 ay önce Bafra Haber

Sigara fiyatlarına peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) sigara grubuna 3-4 TL zam yapıldığını duyurdu. Zamlı fiyatların sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte 'Sigaraya zam mı geldi, en ucuz ve pahalı sigara ne kadar oldu' soruları gündeme oturdu.

1 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1-7 Eylül Zabıta Haftası münasebetiyle yerel yönetimlerin yapı taşı olan, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan zabıta personelleri ile kahvaltı programında bir araya geldi