2 hafta önce Bafra Haber

Bafra Belediye Meclisi’nde oturma düzeni değişecek mi?

2 hafta önce Asayiş

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada, 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

3 hafta önce Asayiş

Samsun'un Yakakent ilçesinde, 3 ruhsatsız silah ve taşıması suç olan 3 kesici deli alet ele geçirildi.

3 hafta önce Asayiş

Samsun'un Bafra ilçesinde 5 yıl 1 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeni Organize Sanayi Bölgesi (Yeni OSB)’de altyapı yatırımlarının yüzde 60’ını tamamladı.

3 hafta önce Havza

Samsun’un Havza ilçesinde Belediye Başkanı Av. Murat İkiz ilçede Devlet Su İşleri tarafından yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu. İncelemelere İlçe Kaymakamı Mustafa Ayvat’ta katıldı.

3 hafta önce Canik

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki öğrencilere yönelik ücretsiz Bilişsel Beceriler Sınavı desteği vermeye devam ettiklerini belirtti.

3 hafta önce Ekonomi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan davetli olarak katıldığı, Samsun TSO Eylül ayı Olağan Meclis Toplantısı ve Genişletilmiş Müşterek Meslek Komite Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, eğitimden kültüre, spordan sanata, üretimden sanayiye kadar her alanda daha ileri Samsun hedefiyle, ‘ben’ değil, ‘biz’ şiarıyla çalıştıklarını söyledi.

3 hafta önce İlkadım

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın, bir esnafın kaldırım tadilatı ile ilgili talebinin çözülmesi için talimatı verdiği onarım işlemi, ekipler tarafından yapıldı.

3 hafta önce Eğitim

Avrupa'nın en prestijli 6 müzesinden biri olan Samsun Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki "Samsun Kent Müzesi” yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yeni eğitim- öğretim döneminde de öğretmen ve öğrencileri ağırlamaya başlayan müze, şehrin kültürüne ve tarihine ışık tutuyor.