Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin farklı bölgelerinde belirlenen programlar dâhilinde çalışmalarını sürdürüyor.

Son 50 yılın en büyük alt yapı hizmetine paralel olarak çalışmalarına yön veren Bafra belediyesi, ilçe merkezinde tüm cadde ve sokaklarda haftanın 7 günü yoğun bir hizmet mesaisi yürütüyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve son aşamasına gelinen alt yapı çalışmaları sonrası ilçede yol ve kaldırım başta olmak üzere birçok çalışmayı eş zamanlı olarak yürüten Bafra Belediyesi Fen İşleri yoğun bir mesai ortaya koyuyor.

Alt yapı yatırımı ardından Mevlana, Gazipaşa, Gaziosmanpaşa, Kemalpaşa,Yaka ve Tabakhane mahallelerinde çalışmaların % 95’lik bölümünü tamamlayan Bafra Belediyesi, İlçenin İsmetpaşa mahallesinde de cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım işlemlerinde son aşamaya geldi.

Son yılların en büyük alt yapı yatırımı esnasında günlük yaşamı olumsuz etkileyen faktörler karşısında ortaya konan destek ve hoşgörüye bir kez daha teşekkür ettiğini ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “ Söz konusu alt yapı hizmeti şimdiden meyvesini verdiğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Şehir merkezimizde son zamanlarda etkili olan yağmur sonrasında daha önce yaşanan ve hayatı durma noktasına getiren sorunların artık yaşanmadığına şahitlik ettik. Fen İşleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz alt yapı çalışmaları sonrasında ortaya çıkan yol ve kaldırım sorunlarını ortadan kaldırmak için cadde cadde  sokak sokak gece gündüz mesai içerisinde.21 merkez mahallemizde belirlediğimiz program dahilinde eş zamanlı hizmet üretme gayretindeyiz. Bütün bu çalışma sürecimizde de alt yapıda olduğu gibi vatandaşlarımızın sağduyu odaklı hoşgörüsünü ve desteğini hissediyoruz. Alt yapıdan sonra yol ve kaldırım sorunu olmayan bir Bafra için mesai mefhumu olmadan gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Modern Kamyon Ve Tır Garajı Bafra'mıza Hayırlı Olsun Modern Kamyon Ve Tır Garajı Bafra'mıza Hayırlı Olsun

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen parke yol ve kaldırım çalışmaları sonrası daha önce yaşanan pek çok sorunun ortadan kaldırılmasının yanında cadde ve sokakların kavuştuğu estetik görünüm ise takdirle karşılanıyor.

Editör: Haber Merkezi