Ziyarette, Samsun GGK heyetini Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Kesim ve Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin karşıladı. Bafra TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyaret, istişare toplantısı şeklinde gerçekleşti.

Bafra Belediye Meclisi’nde oturma düzeni değişecek mi? Bafra Belediye Meclisi’nde oturma düzeni değişecek mi?

TOBB Samsun Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Onur Öztekin, “Ziyaretimizin amacı hem tanışmak hem de istişarede bulunmaktır. Bu ziyaretlerimizin ilçelerimizde belli periyotlarla devam edeceğini ve bu şekilde ilçe bazında girişimcilerimizle işbirliğini güçlendirmeyi hedeflediğimizi belirtmek isterim. Bafra, bölgesel gelişim açısından büyük bir öneme sahip, hem tarım hem de sanayi alanında sunduğu potansiyelle bölgenin kalkınmasına önemli katkılarda bulunabilecek bir ilçemiz. Bu yüzden bu tür toplantılar, bölgesel işbirliği ve ortak projeler açısından kritik bir rol oynamaktadır,” dedi.

Bafra TSO Başkan Yardımcısı Turgay Özgür Topkaya, Samsun GGK heyetinin ziyaretten ve toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Topkaya, “Bafra OSB’deki işletmelerin gelişimi, bölge ekonomisinin büyümesine büyük katkı sağlıyor. Özellikle Yakakent’te kurulmakta olan Su Ürünleri İhtisas OSB, bölgedeki balıkçılık ve su ürünleri işleme sektörünün ileriye taşınmasına olanak tanıyacaktır. Ayrıca Sera OSB’ye olan ilgi de tarım alanında yeni yatırımcıların bölgeye çekilmesi açısından umut verici. Bu tür ziyaretler ve toplantılar, işbirliklerini artırarak daha sürdürülebilir bir kalkınma için önemli adımlardır” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi