Araç sahiplerini ilgilendiren yeni uygulama resmen başladı Araç sahiplerini ilgilendiren yeni uygulama resmen başladı

81 ilin belediye başkanları katılacak 

Geçtiğimiz günlerde milletvekilleri kampı düzenleyen AK Parti’de Temmuz ayının 1 ve 2ncü günlerinde bu kez belediye başkanları kampa alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kampa bakanlar da katılacağı, belediye soranları ve yeni önem çalışmaları ele alınacak. 81 ilin belediye başkanlarının bir araya geleceği kamp Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Değerlendirme ve İstişare Kampı  adıyla düzenlenecek olan kamp 1-2 Temmuz tarihlerinde il, ilçe, belde belediye başkanları, MYK üyeleri ile çok sayıda bakanın katılımıyla yapılacak. Kampın ilk günü Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına hitap edecek. Aynı gün genel başkan yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz ile Çiğdem Karaaslan sunum yapacak. Bakanlar da kendi alanlarıyla ilgili belediye başkanlarını bilgilendirecek. Çevre, enerji, aile ve hazine bakanları söz alacak.

Sokak hayvanları sorunları 

Kamp boyunca belediyelerdeki sorunlar, vatandaşın talep ve şikayetleri istişare edilecek. Belediye başkanlarının sorunlara ilişkin çözüm önerileri ele alınacağı toplantıda sokak hayvanlarıyla ilgili çözüm önerili alınacak.

Ali İhsan Yavuz ve Yusuf Ziya Yılmaz konuşacak 

Samsun  Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve  ve ilçelerin belediye başkanlarının da katılması beklenen kampın son gününde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in moderatörlüğünde son oturum yapılacak. Genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir, Hamza Dağ ve Ali İhsan Yavuz yeni döneme ilişkin yol haritasını belediye başkanlarına anlatacağı öğrenildi.

Editör: Tahsin Kurumahmut