MHP Bafra ilçe sekreteri Nurdane Göze,Yönetim üyelerinin bulunduğu whatsapp grubundan bir paylaşım yaparak yönetim kurulu üyelerini istifaya davet etti.

MHP Bafra ilçe sekreteri Nurdane Göze’nin whatsapp grubundan iddia edilen yaptığı paylaşım

İŞTE O PAYLAŞIM

Sayın yöneticilerimiz bugün parti binamızı ziyaret ettiğimde bayramda kalan çöpler dahi atılmamış bir vaziyette duruyordu her taraf toz ve pislik içindeydi.

Bu sorumluluğun yönetimde olduğumuz günden beri birkaç kişiye yüklenmesi malisefki üzücü bir durum oldu.

İncesu Deresi’nde Temizlik Çalışmaları Sürüyor İncesu Deresi’nde Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Yönetim ve teşkilatın busekilde olması bizleri başarılı kılmaz burdan özellikle  yönetimde olup hicbirseye karışmayan toplantılara dahi katilmayan kişilere sesleniyorum lütfen enkisa sürede istifa dilekçelerinizi istiyoruz .cumhur ittifakında ,seçimlerde gösterilen birlik beraberligi bir türkü kendi içinizde göremedik artık  bu şekilde bir gidisaat olmasını istemiyoruz.

Yonetimde hiç bir etkinliğe katılmayan kişilerin guruptan çıkmaları en uygundur  zaten  toplantılara katılmayan yöneticilerde belirlenip bizzat istifaları alınacaktır .Ya hep birlikte birlik beraberlik içerisinde olunacak   yönetimin gerektiği tutum içinde olunacak yada gitmesi gerekenler istifasını verecek yada alınacak. 

Yarın itibaren hergune bir nöbetçi yazacam ve herkeze uygun olduğu günlerde parti binasını açacaklar  gelemeyen gruptan gerekçesiyle bildircek  .Hergun açıp kapatması için partiye personel almıştık lakin düzenli ödenmeyen aidatlar yüzünden kimseyi mağdur etmek istemedik.Hep aynı isimlerden aidat alındı ben ilce sekreteri olarak yöneticilerimizin bukadar duyarsız olmalarına çok üzülüyorum eğer ülkücülük kimliği altındaysak milliyetçi hareket partisinin yoneticileriysek busekilde davranış bize hicbirzaman yakışmaz.

Herkez kendini bir sorgulasin kimse kimseyi eleştirmesi kimse kimsenin hakkında konuşmasın herkez kendini bir birey olarak sorgulayıp partisi adına yönetimi adına ne fayda sağladığına karar versin.Yonetiminde ülkücü durusuna, başkanına itaatkar  olsun sahip çıksın.

Partisi adına bu duruşu sagliyacsk yöneticilerimizle yolumuza devam etmek istediğimizi tekrar belirlemek istiyoruz.

Herkeze iyi akşamlar

Editör: Haber Merkezi