Samsun Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Samsun Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü ve Bafra Belediye Başkanlığı işbirliği ile yapılan protokol çerçevesinde Bafra Eski Vergi Dairesi Müdürlüğü Hizmet Binası Projeleri Hizmet Alım İşi sözleşmesi Bafra Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşti. İhale 07 Haziran’da Samsun Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü’nde yapılmıştı.

Sözleşme, Bafra Belediye Başkanlığı ve Adnan Bayram Restorasyon İnşaat Mimarlık Mühendislik ve İthalat İhracat Limited Şirketi arasında imzalandı.

Proje sözleşmesi yapılan ve yer teslimi yapılan Bafra Eski Vergi Dairesi Müdürlüğü Hizmet Binası için sözleşme süresi işe başlama tarihinden itibaren 365 takvim günü.

 BAŞKAN KILIÇ: “BAFRA’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı’yı makamında ziyaret ederek Tekel Caddesi’nde bulunan eski Vergi Dairesi’ni revize etmek, ihtiyacımız olan "Kütüphane ve Okuma Salonu"nu ilçemize kazandırmak amacıyla düzenlenen protokol metnini imzalamamızın ardından, İnşaat İhalesi 07 Haziran 2024’de Samsun Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü’nde yapıldı ve 02 Temmuz 2024 Salı Günü sözleşmesini Belediyemizde imzaladık. Yoğun gayretlerimiz sonucunda Belediyemize kazandırdığımız Tekel Caddesinde bulunan eski Vergi Dairesi binası çok yakın zamanda ilçemizin beklentilerine tam olarak cevap verecek kapasiteye sahip Kütüphane ve Okuma Salonu’na dönüşecek. Güzel Bafra’mıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Kılıç Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti Başkan Kılıç Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

 Bafra Belediyesi ilçenin sosyal yaşamına katkı sağlayacağı Kütüphane ve Okuma Salonu Projesi ile başta gençler ve çocuklar olmak üzere her yaş grubunun rahat ve huzurlu bir ortamda ders çalışma, kitap okuma, güncel yayınları takip etme ve araştırma yapmasında öncülük etmenin yanında; kaynaşmanın, paylaşmanın, kardeşliğin ve sosyalleşmenin de adresi olmayı hedefliyor.

Editör: Tahsin Kurumahmut