Maçı kurulan dev ekrandan izlemek için Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerini dolduran Bafralılar, müsabakanın başlangıcında A Milli Futbol Takımı lehine alkış ve tezahüratlarda bulundu.

                                                            

Bafra Belediyesi’nin ikramları eşliğinde tezahüratta bulunan vatandaşlar, alkışlarla da Milli Takım’a destek verdi. A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmesi ile vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Başkan Kılıç Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti Başkan Kılıç Canlı Hayvan Pazarını Ziyaret Etti

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “2024 Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımımızın başarılarını göğsümüz kabararak takip ediyoruz. Futbol Milli takımızın birbirinden heyecanlı maçlarını sıcak yaz günlerinde Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri'nde kurduğumuz dev ekranda hep birlikte coşku ile takip ediyoruz. Bizim Çocuklara yürekten destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Avusturya karşısında güzel bir zafer kazandık ve adımızı çeyrek finale yazdırdık. İnşallah takımımız Hollanda karşısında da muhteşem bir sonuç elde eder ve bizler de burada her yaştan hemşehrilerimizle milli duygularımızı hep birlikte yaşar, kenetleniriz." dedi.

Editör: Tahsin Kurumahmut