50 dönümlük alanda yapılan modern Kamyon ve Tır Garajı ilçede yaşanılan pek çok sorunun ortadan kalkmasını sağlayacak.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi alanının ön tarafında hayata geçirilen 208 araç kapasiteli Kamyon ve Tır Garajı alan bünyesinde araç bakım ve yıkama alanları yer alıyor.

 Tır parkında ayrıca 153 m² alanda yönetici odası, lokal ve mescidin yer aldığı idari bina yer alıyor.

Kamyon ve Tır Garajının ilçeye hayırlı olması dileklerinde bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Modern Kamyon ve Tır garajımızın başta trafik olmak üzere pek çok alanda Bafra’mıza değer kazandıracağına, bir ihtiyacın daha ortadan kaldırıldığına inanıyoruz. Bafra’da gelenler ve kamyonlar hariç 400 tane tır var. Her gün çok sayıda tır, kamyon ve tehlikeli madde taşıyan tankerin giriş-çıkış yapıyor. Hizmete geçen Kamyon ve Tır Garajı ile birlikte artık içlerindeki tırlara, kamyonlara mahalle aralarında, cadde ve sokaklarda, eğitim kurumlarının yakınlarında park ediyor. Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ve ilgili kurumlarla gerekli yazışmalarımızı gerçekleştirdik İlçe merkezinde bulunan tüm tırların ve kamyonların parkımıza taşınmasını sağlayacağız, Yeni Kamyon ve Tır Garajı Tır Parkının bekçisi ve güvenlik kameraları ile tamamen güvenli bir şekilde hizmet veriyor. Firma sahiplerimiz ve şoför arkadaşlarımız gözleri arkada kalmadan modern Kamyon ve Tır Garajımızın hizmetlerinden yararlanabilirler.” dedi.

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Bafra Belediyesi yeni Kamyon ve Tır Garajının hizmete geçmesiyle birlikte, şehir merkezine park eden tır ve kamyonlara yönelik cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi