10 ay önce Bafra Haber

Adayların belirlenmesine ışık tutacak temayül yoklamalarını tamamlayan AK Parti’de yeni sürece geçildi. Her kriterin dikkatle ele alındığı aday belirleme sürecinin yeni aşaması anketler ve kamuoyu yoklamaları olacak.

10 ay önce Asayiş

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın başvurusu sonucunda Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan ‘Coğrafi İşaret Tescil Belgesi’ alınan ‘Salıpazarı Kestane Balı’ düzenlenen programla tanıtıldı.

10 ay önce Bafra Haber

Bafra’da iş hayatında , bürokrasi de siyasi alanda kısaca bir çok alanda bu " art niyetli YENGEÇLER " daima bulunur.

10 ay önce Bafra Haber

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, yerel seçimler sebebibiyle partilerinden belediye başkan aday adaylarının çıkması ile ilgili Cumhur İttifakı'na yönelik oluşturulan 'Çatlak Var' algısına tepki gösterdi.

10 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi, Büyükcami Mahallesi Camii Kebir Caddesi üzerinde bulunan ve yıllarca hizmet verdiği binasından, Cumhuriyet Meydanı’nda ki Eski Kaymakamlık Binası’na taşındı.

10 ay önce Bafra Haber

Vizesiz, kapıda vize ve online vize ile gidilebilecek ülkeleri sizler için derledik. İşte detaylar...

10 ay önce Bafra Haber

2024 yılının ilk günlerinde yürürlüğe girecek olan 80 maddelik torba yasa, beklenmedik bir detayı ortaya çıkardı. Köşe yazarı İsa Karakaş'ın aktardığına göre, genel sağlık sigortası prim borçlarına af getiren bu yasa, milyonlarca kişiye finansal rahatlama vaat ediyor.

10 ay önce Bafra Haber

AK PARTİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI A ADAYI OSMAN KAYMAK BAFRA'DA GÖNÜLLERİ FETHETTİ...

10 ay önce Bafra Haber

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

10 ay önce Bafra Haber

Ak Parti'de aday adaylığı süreci Çarşamba günü saat 19.00 itibariyle sona erdi. Samsun ve ilçelerinde Ak parti belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan isimler açıklandı.