1 ay önce Asayiş

Türkiye'nin gözü kulağı Narin güran cinayetindeki gelişmelerde... Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere yatağında bulunan Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili önceki akşam 8 kişi daha tutuklandı.

1 ay önce Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, üç bakan yardımcısı görevden alındı.

1 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

1 ay önce Asayiş

FETÖ'ye üye olma suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Bafra’lı Halil Özkök, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Cinayet delili mesaj ortaya çıktı! İşte Narin'in amcası Salim Güran'ın 15 yaşındaki işçisi R.A. ile yazışmaları

1 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra bu yıl 20‘ncisi gerçekleştirilen Sünnet Şöleninin ardından en önemli kültürel ve sosyal organizasyonlarından biri olacak olan Çocuk Şenliğine hazırlanıyor.

1 ay önce Asayiş

Samsun’un Bafra ilçesinde Nehir kenarında dün yaşlı kadın sudan çıkarılmıştı, yapılan çalışmada kişinin kimliği belli oldu.

1 ay önce Asayiş

Bafra'da Kızılırmak'ta Ceset bulundu...

1 ay önce Asayiş

Bafra'nın Evrenuşağı Mahallesi'nde kazdıkları su kuyusunda göçük altında kalarak can veren Mustafa Aydın ve Sabri Bayraktar ile ilgili detaylar belli olmaya başladı.

1 ay önce Bafra Haber

Araç sahipleri için önemli bir uyarı. 1 Ocak'tan itibaren devreye girecek olan yeni sistem tüm ticari araçları kapsayacak. Sistemin uygulanmasıyla birlikte fiyat listesi de belli oldu. İşte detaylar...