3 ay önce Politika

CHP Bafra İlçe Başkanı Görevine devam ediyor

3 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi, ilçe genelinde sorunsuz bir üstyapı için yol ve kaldırım yapımı ile bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

3 ay önce Eğitim

LGS sınavının açıklanması ile birlikte tercih dönemi başladı. Bafra'da yaşayan öğrenciler ve veliler için merakla beklenen an geldi geçti. Bafra'nın en iyi 10 lisesi belirlendi ve liste meb.gov.tr'de yayınlandı. Peki, Bafra'nın en iyi lisesi hangisi oldu? Bafra'da sınav puanı ile alım yapan liselerin taban puanları kaç oldu? İşte detaylar...

3 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yoğun girişim ve gayretleri sonucunda Bafra Belediyesi’nin himayesine geçirilen eski Vergi Dairesi’nin Mayıs ayında Valilik nezdinde protokol imzalanmasının ardından, Rölöve, Restütisyon, Restorasyon ile İnşaat (Güçlendirme Projesi-Zemin Etüd ve Zemin İyileştirme Projesi dâhil) Makine ve Elektrik projelerinin yaptırılması işi için imzalar atıldı.

3 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra’da vatandaşlar, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda karşılaşan Türkiye-Avusturya maçını da Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde kurulan dev ekranda izledi.

3 ay önce Bafra Haber

2 Temmuz 2024 tarihli ve 32590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararları ile birçok ildeki kaymakamların görev yerleri değişti.

3 ay önce Bafra Haber

2 Temmuz 2024 tarihli ve 32590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Atama Kararları doğrultusunda birçok il ve ilçedeki kaymakamların görev yerleri değişti.

8 ay önce Asayiş

Tarım ve Orman Bakanlığının taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 5 bin 500 sözleşmeli personel alımına ilişkin süreç başladı. Denizli'ye de yapılacak personel alımı için başvurular ÖSYM üzerinden gerçekleştirilecek.

8 ay önce Bafra Haber

Bafra'da 31 Mart Yerel Seçimlerine doğru ilerlerken, İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız, seçim kampanyası kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretleri gerçekleştiriyor. Yıldız, Bafra'nın geleceği için bir araya gelerek değişimi birlikte yaşama çağrısında bulunuyor.

8 ay önce Bafra Haber

31 Mart 2024 yerel seçimlerine aylar kala siyasi partilerin belediye başkan adayları belirlenmeye ve seçim çalışmaları hız kazanmaya başladı. Yüksek Seçim Kurulu, seçimde görev alacak sandık kurulu başkanı, memur üyeler ve bina sorumlularının alacakları ücretleri açıkladı.