1 ay önce Asayiş

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücretin yeni yılda ne kadar olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Kulislerde; 2025 yılı için hükümet kanadının 24 bin 500 ile 25 bin lira rakamlarının üzerine yoğunlaştığı ve nihai kararı işçi temsilcileriyle yapılacak görüşmelerden sonra vereceği konuşuluyor.

1 ay önce Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce, iş ve işleyişe dair pek çok konuda genelge yayınlıyor.

1 ay önce Bafra Belediyesi

Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi’nin yeni dönem projeleri arasında yer alan ve ilçe trafik akışına nefes aldırmak amacı güden Kamyon ve Tır Garajı hizmet vermeye başladı.

1 ay önce Bafra Haber

Daha önce İstanbul,Ankara’da sıklıkla başvurulan davetiyelerden IBAN numarası ve QR kod paylaşılması artık Bafra’da da kullanılmaya başlandı.

1 ay önce Asayiş

Samsun'da bu yaz döneminde 19 kişi suda boğularak hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bankada dönerciyi silahla vuran zanlı teslim oldu. Şahıs ifadesinde eşinin rahatsız edildiği için kurşun sıktığını iddia etti

1 ay önce Bafra Haber

Bafra’da Hep Boş Konuşanlar…

1 ay önce Eğitim

Bafra İlçe Milli eğitim müdürü belli oldu

2 ay önce Bafra Haber

İkinci el otomotiv piyasasında yaşanan durgunluk sürüyor. Bu durgunluğun en büyük nedeninin, alıcıların tercihini sıfır araçlardan yana kullanması olduğu belirtilirken, araç almayı düşünenler için dikkat edilmesi gereken önemli bir durum ortaya çıktı.

2 ay önce Bafra Haber

Tatlı severlerin yaz aylarındaki vazgeçilmezi dondurmanın satış şartları güncellendi. Artık böyle satılacak!