3 ay önce Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik tüketicilerini ilgilendiren yeni düzenlemeler içeren bir taslağı kamuoyunun görüşüne sundu. Bu düzenlemeler kapsamında, elektrik faturalarında artık o ücret ödenmeyecek.

3 ay önce Bafra Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi hem keseye hem damaklara hitap eden restoranların sayısını artırıyor. Sosyal belediyecilikte örnek hizmetler hayata geçirmeye devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 153 Restoran’ın ikincisinin Atakum ilçesinde hizmete başladığını açıkladı.

3 ay önce Bafra Haber

Bafra Kosovalılar Derneği'nin düzenlemiş olduğu konser için ön hazırlıklar başladı. Balkan Gecesi Halk Konseri, bugün (13 Temmuz) Cumartesi saat 19.00 itibarıyla Bafra Kent Meydanı'nda gerçekleşecek.

3 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi Tarafından Yapılacak Olan Proje Halka Anlatılacak

3 ay önce Ekonomi

Memur ve emeklilerin zamlı maaşları belli oldu. Kök maaşı düşüklüğünden kaynaklı zamlı en düşük maaşları 10 bin liranın altında kaldı. Bu emekliler için yeni düzenleme getirildi. İşte tüm ayrıntılar...

3 ay önce Bafra Haber

Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu'nun (Togg) elektrikli araç modellerinde ,,, temmuz ayı fiyat listesi açıklandı.

3 ay önce Bafra Belediyesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, bir dizi ziyaret ve incelemeler gerçekleştirmek üzere geldiği Bafra’da çalışmaları büyük bir hızla devam eden Millet Bahçesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

3 ay önce Asayiş

Bafra' da Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce Bafra Haber

Bazı ilçelerde su baskını yaşandı, hava olayların normale döndüğü yerlerde, tuaf hareletlilikler yaşandı.

3 ay önce Bafra Haber

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin’in görevden alındı haberi kulislere bomba gibi düştü ama kısa bir süre sonra haberin balon haber olduğu ortaya çıktı.