1 ay önce Asayiş

Samsun’un Bafra ilçesinde bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı

1 ay önce Bafra Belediyesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bafra’ya kazandırılacak olan Millet Bahçesi Projesi’nde çalışmalara aralıksız devam ediyor.

1 ay önce Bafra Haber

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Erkan Mustafa Tokur'u başkan yardımcılığı görevine atadı.

1 ay önce Bafra Haber

Bafralı iş insanı Şükrü Büyüker’in kızı dünya evine girdi

1 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

1 ay önce Bafra Haber

Çay kültürünün ayrılmaz bir unsuru olan kırmızı çay tabakları, çay bahçeleri ve restoranlarda sıkça karşımıza çıkar. Bu tabakların üzerindeki renkler ve motiflerin gerçek anlamını pek az kişi biliyor. İşte bu renk ve motiflerin anlamı...

1 ay önce Ekonomi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan yeni düzenlemeyle, ekmek satışında önemli değişiklikler yapıldı. Yeni standartlara göre, ambalajsız ekmeklerin üzerinde, üretim yeri, fırının adı ve üretim tarihi gibi bilgilerin yer alması zorunlu hale getirildi.

1 ay önce Bafra Belediyesi

Bafra Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan ve ilçeye pek çok alanda kazanımlar sağlayacak Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi hızla yükseliyor.

1 ay önce Bafra Haber

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın Enflasyon Muhasebesi Uygulanması hakkında basın açıklaması

1 ay önce Asayiş

Samsun'un Bafra ilçesinde kasten öldürme suçundan hakkında 10 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı